Rīcineļļa Kosmētiskā, 100 ml
Rīcineļļa Kosmētiskā, 100 ml
Rīcineļļa Kosmētiskā, 100 ml
Attēlam ir ilustratīva nozīme

Rīcineļļa Kosmētiskā, 100 ml

3,61€

Izvēlētais daudzums nav pieejams. Izvēlēties citu daudzumu

Rīcineļļa kosmētiskā, 100 ml. Ricīneļļa - eļļu iegūst no rīcina (Ricinus communis) sēklām, izmantojot īpaši saudzējošo aukstās spiešanas metodi. Eļļas pamatkomponents ir ricinolskābe. Rīcineļļa tiek izmantota ārējai lietošanai ādas mīkstināšanai, barošanai un atjaunošanai, tā nostiprina matu saknes un uzlabo matu struktūru. Lietojiet šo eļļu skropstu un uzaču kopšanai, tādejādi iegūstot ...

Vairāk par produktu

Par produktu

Rīcineļļa kosmētiskā, 100 ml. Ricīneļļa - eļļu iegūst no rīcina (Ricinus communis) sēklām, izmantojot īpaši saudzējošo aukstās spiešanas metodi. Eļļas pamatkomponents ir ricinolskābe. Rīcineļļa tiek izmantota ārējai lietošanai ādas mīkstināšanai, barošanai un atjaunošanai, tā nostiprina matu saknes un uzlabo matu struktūru. Lietojiet šo eļļu skropstu un uzaču kopšanai, tādejādi iegūstot to tumšāku nokrāsu un samtainumu. Neļaujiet nokļūt eļļai acīs!

Preci pēdējās 7 dienās skatījās 92 reizes