sastāvs
Laktoze (no govs piena), augu eļļas (palmu, kokosriekstu, rapšu, saulespuķu, saulespuķu eļļa ar augstu oleīnskābes saturu), vājpiens, demineralizētas sūkalas (no govs piena), galaktooligosaharīdi (no govs piena), biezinātājs (ceratoniju pupu sveķi), sūkalu koncentrāts (no govs piena), kalcija fosfāts, zivju eļļa, sūkalu olbaltumvielas (no govs piena), fruktooligosaharīdi, Mortierella alpina eļļa, holīna hlorīds, kālija citrāts, nātrija citrāts, kālija hlorīds, L-askorbīnskābe, magnija hlorīds, emulgātors (sojas lecitīns), inozitols, taurīns, kalcija karbonāts, dzelzs sulfāts, L-triptofāns, cinka sulfāts, nātrija L-askorbāts, L-karnitīns, DL-α- tokoferila acetāts, uridīna- 5‘- monofosfāta nātrija sāls, citidīna- 5‘- monofosfāts, antioksidants (askorbilpalmitāts), adenozīna- 5‘- monofosfāts, kalcija D-pantotenāts, inozīna- 5‘- monofosfāta nātrija sāls, nikotīnamīds, guanozīna- 5‘- monofosfāta nātrija sāls, vara sulfāts, DL-α- tokoferols, retinilpalmitāts, tiamīna hidrohlorīds, piridoksīna hidrohlorīds, riboflavīns, pteroilmonoglutamīnskābe, kālija jodīds, mangāna sulfāts, nātrija selenīts, fitomenadions, holekalciferols, D-biotīns, ciankobalamīns.
lietošana
Ievērojiet pagatavošanas norādījumus. Katrai ēdienreizei sagatavojiet jaunu maisījumu. Neizmantojiet maisījuma pārpalikumus. Nesildiet maisījumu mikroviļņu krāsnī. 1. Nomazgājiet rokas. Pagatavošanai izmantojiet tīrus vai sterilus traukus un piederumus. 2. Uzvāriet dzeramo ūdeni un atdzesējiet līdz 40°C. 3. Ielejiet pudelītē nepieciešamo ūdens daudzumu. 4. Izmantot tikai iepakojumam pievienoto mērkaroti. Nolīdziniet pulveri mērkarotē ar tīru nazi. 5. Ieberiet pudelītē precīzu pulvera daudzumu. 6. Aizskrūvējiet pudelīti un, turot horizontāli, uzreiz enerģiski sakratiet 10 sekundes, pēc tam pagrieziet vertikāli un vēl sakratiet 10 sekundes vai līdz pulveris pilnībā izšķīdis. 7. Optimālam rezultātam, ļaujiet pagatavotajam maisījumam sabiezēt 3-5 minūtes. 8. Pārliecinieties, ka maisījums nav pārāk karsts (apm. 37°C). Standarta pagatavošana: 100 ml maisījuma = 90 ml ūdens + 3 mērkarotes pulvera (13,8 g). 1 mērkarotē = 4,6 g.Uzglabāšana: Atvērtu iepakojumu glabāt noslēgtu vēsā, sausā vietā (no 5 līdz 25°C). Atvērta iepakojuma saturu izlietot 4 nedēļu laikā. Produkts ir iepakots aizsargatmosfērā.