sastāvs
Glikozes sīrups, sūkalu olbaltumvielu hidrolizāts (no govs piena), vidējo ķēžu triglicerīdi (kokosriekstu un/ vai palmu eļļa), augu eļļas (rapšu, saulespuķu, palmu, Mortierella alpina eļļa, saulespuķu eļļa ar augstu oleīnskābes saturu), maltodekstrīns, kalcija fosfāts, kālija citrāts, emulgators (monoglicerīdu un diglicerīdu citronskābes esteri), zivju eļļa, kalcija hlorīds, kālija dihidrogēnfosfāts, holīna hlorīds, magnija hidrogēnfosfāts, L-askorbīnskābe, inozitols, taurīns, nātrija hlorīds, kālija hlorīds, L-karnitīns, dzelzs sulfāts, cinka sulfāts, DL-α-tokoferila acetāts, uridīn- 5‘- monofosfāta nātrija sāls, citidīn- 5‘- monofosfāts, antioksidants (askorbilpalmitāts), kalcija D-pantotenāts, adenozīn- 5‘- monofosfāts, inozīna- 5‘- monofosfāta nātrija sāls, nikotīnamīds, DL-α-tokoferols, guanozīn- 5‘- monofosfāta nātrija sāls, vara sulfāts, riboflavīns, retinilpalmitāts, tiamīna hidrohlorīds, piridoksīna hidrohlorīds, kālija jodīds, pteroilmonoglutamīnskābe, nātrija selenīts, mangāna sulfāts, fitomenadions, D-biotīns, holekalciferols, ciānkobalamīns.
lietošana
Ievērojiet pagatavošanas norādījumus. Katrai ēdienreizei sagatavojiet jaunu maisījumu. Neizmantojiet maisījuma pārpalikumus. Nesildiet maisījumu mikroviļņu krāsnī. 1. Nomazgājiet rokas. Pagatavošanai izmantojiet tīrus vai sterilus traukus un piederumus. 2. Uzvāriet dzeramo ūdeni un atdzesējiet līdz 40°C. 3. Ielejiet pudelītē nepieciešamo ūdens daudzumu. 4. Izmantojiet tikai iepakojumam pievienoto mērkaroti. Nolīdziniet pulveri mērkarotē ar tīru nazi. 5. Ieberiet pudelītē precīzu pulvera daudzumu. 6. Aizskrūvējiet pudelīti un, turot vertikāli, uzreiz enerģiski sakratiet 10 sekundes, vai līdz pulveris izšķīdis. 7. Pārliecinieties, ka maisījums nav pārāk karsts (apm. 37°C). Standarta pagatavošana: 100 ml maisījuma = 90 ml ūdens + 3 mērkarotes pulvera (13,5 g). 1 mērkarotē = 4,5 g.Uzglabāšana: Atvērtu iepakojumu glabāt noslēgtu vēsā, sausā vietā (no 5 līdz 25°C). Atvērtu izlietot 4 nedēļu laikā. Produkts ir iepakots aizsargatmosfērā.