Kokosų aliejus, 250 ml
Produktas buvo peržiūrėtas 82 kartus per pastarąsias 3 dienas.
5,89€
Sandėlyje
Liko tik 15
Produktas buvo peržiūrėtas 82 kartus per pastarąsias 3 dienas.
Šalto spaudimo, nerafinuotas aliejus. Riebus augalinis aliejus, pagamintas iš baltos, džiovintos kokosų minkštimo karšto spaudimo būdu. Kambario temperatūroje (15–20 °C) tai kieta, balta masė. Dėl savo sudėties jis greitai įsigeria į odą ir suteikia jai švelnumo.
Greitas nemokamas pristatymas
Nemokamas pristatymas Latvijoje užsakymams virš 9,99 €.
Greitas pristatymas
Pristatymas į Rygą per kelias valandas
Pristatymas visoje Baltijos šalyje
Greita ir saugu
Užsakymas vaistinėje priimtas per 3 valandas
Gaukite SMS žinutę ir atsiimkite savo užsakymą
Šalto spaudimo, nerafinuotas aliejus. Riebus augalinis aliejus, pagamintas iš baltos, džiovintos kokosų minkštimo karšto spaudimo būdu. Kambario temperatūroje (15–20 °C) tai kieta, balta masė. Dėl savo sudėties jis greitai įsigeria į odą ir suteikia jai švelnumo.
Gamintojas
Kosmetinis panaudojimas: puikus aliejus odos ir plaukų priežiūrai. Aliejus gydo odos pažeidimus, stiprina plaukus ir gerina plaukų folikulų mitybą. Maitina ir minkština plaukus, praturtindamas juos magniu, kaliu, kalciu ir geležimi. Naudojamas kaip plaukų kondicionierius. Suteikia plaukams minkštumo ir gerina galvos odos būklę. Naudojant kaip kondicionierių prieš plovimą, jis padeda atsikratyti pleiskanų geriau nei gydomieji šampūnai. Kokosų aliejų rekomenduojama naudoti susilpnėjusiai ir pažeistai odos struktūrai stiprinti.
Kulinarinis panaudojimas: Kokosų aliejų galima naudoti kepimui, nes aukštoje temperatūroje jis nesudaro kenksmingų junginių.
Lauro rūgštis (45-50 %), miristino rūgštis (15-20 %), palmitino rūgštis (7-9 %), vitaminai E, K, kalis, kalcis, geležis.
100% saugūs mokėjimai!
Prisijunkite ir būkite pirmas, palikęs atsiliepimą
Neturite paskyros? Sukurti paskyrą
Rodoma 0 iš viso 0 produktų