Zaļā kafija ir bagāta ar hlorogēnskābi un antioksidantiem. Kafija aktīvi sašķeļ ar uzturu uzņemtos taukus un nomāc apetīti. Šī īpašība padara kafiju ne tikai par efektīvu palīgu jebkurā diētā, bet arī par lielisku patstāvīgu līdzekli notievēšanai. Zaļā kafija – tās ir mums pazīstamās kafijas pupiņas, bet tās nav izturējušas pilnu ...
Zaļā kafija ir bagāta ar hlorogēnskābi un antioksidantiem. Kafija aktīvi sašķeļ ar uzturu uzņemtos taukus un nomāc apetīti. Šī īpašība padara kafiju ne tikai par efektīvu palīgu jebkurā diētā, bet arī par lielisku patstāvīgu līdzekli notievēšanai. Zaļā kafija – tās ir mums pazīstamās kafijas pupiņas, bet tās nav izturējušas pilnu grauzdēšanas procesu. Tā vietā, lai dotos uz grauzdēšanu, zaļās kafijas pupiņas tiek šķirotas un samaltas. Zaļā kafija tiek lietota kā atsevišķi, tā arī kopīgi ar citiem augu ekstraktiem, piemēram, ar Godži ogām. Zaļā kafija ar Godži ogām pastiprina notievēšanas procesu vairākas reizes.
sastāvs
Zaļās kafijas sastāvā ietilpst liels daudzums daudzveidīgu vitamīnu un derīgu skābju. Ļoti vērtīga ir zaļās kafijas eļļa, kura tiek plaši izmantota kosmētikā, celulīta ārstēšanai. Nepieciešams atzīmēt, ka grauzdēšanas procesā tiek pazaudētas daudzas vērtīgas īpašības. Kā zaļā tēja, tā arī kafija ir diezgan stiprs antioksidants, tāpēc to var izmantot, kā līdzekli notievēšanai. Ja jūs esat nolēmuši izmantot šo kafijas veidu, lai zaudētu dažus liekos kilogramus, tad nepieciešams atzīmēt, ka visas kafijas derīgās īpašības var pazust ilgstošas uzglabāšanas laikā, stipra siltuma un saules gaismas iedarbībā.
lietošana
Lai pagatavotu zaļo kafiju, nepieciešama krūze un neliela tējkanna. Nepieciešams iebērt 2 – 3 tējkarotes kafijas krūzē, uzliet vārītu ūdeni un ļaut nostāvēties 5 minūtes. Var noliet kafiju caur sietiņu. Zaļā kafija ar ingveru – tas ir ne tikai efektīvs līdzeklis notievēšanai, bet arī uzlabota kafijas garša. Piegādāsim jebkurā Latvijas vietā.